Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 278.75 €/t
Porumb MATIF 257.25 €/t
Rapiță MATIF 755.50 €/t
Grâu CBOT 786.25 ¢/b
Porumb CBOT 636.00 ¢/b
Soia CBOT 1,470.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 411.20 $/st
Ulei de soia CBOT 65.27 ¢/lb

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE

1. Introducere

 (A) „Website” este site-ul https://agriportal.ro, care își propune să informeze consumatorii despre știrile actuale și nivelurile prețurilor de pe piețele de cereale. Site-ul web oferă posibilitatea de a vă înregistra și de a vă abona pentru a accesa un conținut plătit prin trimiterea unui formular online. Solicitarea unui abonament este posibilă și prin trimiterea unui e-mail sau prin comandă prin telefon.
B) „Operatorul” site-ului web este AGRILINKHUB SRL
(C) „Utilizator” înseamnă orice persoană care vizitează și folosește site-ul web.
(D) „Condițiile generale de utilizare” („Termenii”) conțin prevederi cu forță juridică obligatorie între Utilizatori și Operator cu privire la utilizarea site-ului web de către Utilizatori.
Prin accesarea și utilizarea site-ului web, utilizatorii declară că sunt familiarizați cu Termenii generali, îi acceptă și se angajează să le respecte. În conformitate cu prevederile Legii comerțului electronic, textul Termenilor și condițiilor generale este publicat pe site-ul web și este disponibil la următoarea adresă URL: https://agriportal.ro/termeni-si-conditii-generale-de-utilizare.html într-un mod care permite stocarea și reproducerea acestora. Când se înregistrează pe site-ul web al operatorului, utilizatorii declară în mod explicit completând câmpul „Am citit și sunt de acord cu Termenii de utilizare și politica de confidențialitate” și făcând clic pe butonul virtual „Înregistrare” că sunt familiarizați cu Termenii generali, îi acceptă și se angajează să îi respecte.
 
2) Date despre operator
 
(A) Sediul central și adresa conducerii: Calea Victoriei NR. 224, BL. D5, SC. 1, ET. 6, AP. 22-23, SECTOR 1, București
(B) Adresa pentru corespondență: Calea Victoriei NR. 224, BL. D5, SC. 1, ET. 6, AP. 22-23, SECTOR 1, București
(C) Nr. Ord. reg. com./an: J40/15499/16.11.2020
(D) CIF: 43333165
 
 
(3) Condiții de abonament
 
În acești Termeni, „abonament” înseamnă dreptul de a accesa zonele restricționate ale site-ului web descrise în această secțiune, iar „abonat” înseamnă un utilizator care are un astfel de drept în conformitate cu această secțiune.
(A) Accesul la anumite zone ale site-ului este limitat doar la abonați. Operatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul la anumite zone ale site-ului web sau la întregul site, la propria sa discreție.
(B) Fiecare utilizator poate deveni abonat al site-ului web după parcurgerea următoarelor trei etape:
1. Trimiterea unei cereri de abonament prin e-mail, telefon sau online prin secțiunea Abonament
2. Plata taxei de abonament pentru perioada selectată în funcție de gradul de acces (selectarea unui plan de abonament)
3. Primiți confirmarea abonamentului plătit
Utilizatorii au posibilitatea de a identifica și corecta erorile din datele de intrare înainte de a-și comanda planul de abonament, iar site-ul web nu va permite procesarea plăților incorecte fără ca Utilizatorul să aibă posibilitatea de a revizui, verifica și confirma că toate datele de intrare sunt corecte înainte de procesul de abonament este finalizat și confirmat.
Abonamentul va fi activat automat după confirmarea taxei de abonament plătite.
(C) Taxele de abonament sunt listate pe site fără TVA.
(D) Metoda de plată pentru un abonament pe site este transferul bancar.
(E) Operatorul are dreptul să aplice o politică de preț individuală, precum și să refuze un serviciu de abonament la discreția sa și fără angajamentul de a oferi argumente pentru aceste decizii. Operatorul are dreptul să anuleze un abonament cu o notificare scrisă de 30 de zile, fără motiv, iar în cazul plății pentru o perioadă care depășește această perioadă, Operatorul returnează soldul taxei de abonament proporțional cu taxele curente la momentul notificării.
(F) Fiecare utilizator / abonat înregistrat își alege numele de utilizator și parola pentru a avea acces la zonele restricționate ale site-ului web. Este datoria utilizatorilor / abonaților să-și păstreze numele și parola în secret.
(G) Abonamentul continuă pentru perioada respectivă plătită de Utilizator / Abonat și în conformitate cu condițiile de reziliere anticipată în conformitate cu acești Termeni de utilizare.
(I) Abonatul are dreptul de a refuza accesul la secțiunea Abonat înainte de expirarea planului de abonament plătit. Operatorul nu are nicio obligație de a rambursa taxa de abonament sau o parte din aceasta unui Utilizator care declară voluntar încetarea anticipată a planului de abonament selectat anterior.
 
(4) Acces la secțiune pentru abonați
 
Accesul la secțiunea Abonați, materialele trimise (analize, recenzii etc.) prin e-mail și toate celelalte servicii plătite furnizate de site sunt destinate utilizării individuale (personale). În acest sens, pentru abonamentele individuale efectuate în ordinea generală, este interzisă furnizarea unui nume de utilizator / parolă pentru accesul la terți, angajați, membri ai asociațiilor. Abonamentul de grup pentru utilizare de către membrii organizațiilor de sucursale, angajații din instituții, companii este convenit individual cu Operatorul.
Când utilizează site-ul web, utilizatorii și abonații înregistrați nu trebuie:
(A) să publice, să reediteze sau să reimprime în orice mod materiale de pe site-ul web (inclusiv prin e-mail sau postarea pe alt site);
(B) vinde, închiria sau licența orice parte a materialelor de pe site;
(C) afișarea publică a materialelor de pe site;
(D) reproduce, copia, copia sau utiliza în alt mod materiale de pe site-ul web al operatorului;
(E) editați sau modificați în orice mod materialele de pe / de pe site-ul web al operatorului;
(F) distribuie materiale de pe acest site, cu excepția conținutului specific și explicit pus la dispoziție pentru distribuire.
 
(5) Utilizarea permisă
 
(A) Cu excepția cazului în care sunt abonați, utilizatorii nu trebuie să se conecteze sau să încerce să acceseze acele părți ale site-ului care sunt restricționate pentru utilizatorii înregistrați cu un abonament plătit.
(B) Utilizatorii nu trebuie să utilizeze site-ul web în niciun mod care să cauzeze sau să provoace daune sau reduceri ale disponibilității sau accesibilității site-ului web; sau în orice mod care este ilegal, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scopuri sau activități ilegale, frauduloase sau dăunătoare.
(C) Utilizatorii nu trebuie să utilizeze acest site pentru a copia, stoca, primi, transmite, trimite, utiliza, publica sau distribui material care constă din (sau este asociat cu) orice software de urmărire, virus computerizat, cal troian, vierme, rootkit sau alte programe malware.
(D) Utilizatorii nu pot efectua nicio activitate sistematică sau automatizată de colectare, stocare, stocare sau prelucrare a datelor (inclusiv, dar fără a se limita la) în timpul sau în legătură cu utilizarea site-ului web, fără acordul expres scris al Operatorului.
(E) Utilizatorii nu trebuie să utilizeze site-ul web pentru a transmite sau trimite mesaje comerciale nesolicitate.
(F) Utilizatorii nu pot utiliza site-ul web în niciun scop de marketing sau publicitate fără acordul expres scris al Operatorului.
 
(6) Proprietatea intelectuală
 
Drepturile de autor, mărcile comerciale și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală asupra materialelor (articole, tabele, analize, grafică), fișiere și informații conținute pe site, împreună cu designul și codul sursă, aparțin Operatorului sau contractanților săi și sunt sub protecția legislației naționale și internaționale în domeniul proprietății intelectuale. Prin utilizarea site-ului web, utilizatorii nu dobândesc niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestor materiale și resurse, respectiv nu au dreptul să le folosească în niciun fel fără consimțământul și permisiunea expresă scrisă a operatorului.
Utilizatorii pot vizualiza, descărca și salva materiale de pe site numai pentru uz personal, sub rezerva restricțiilor stabilite în Termenii de utilizare.
 
(7) Garanții limitate
 
(A) Operatorul garantează abonaților că serviciul de abonament va fi asigurat cu îngrijirea și abilitățile necesare și că va depune toate eforturile rezonabile pentru a menține accesibilitatea site-ului web (sub rezerva întreținerii planificate a site-ului web) în perioada de abonament. .
(B) Operatorul nu garantează exhaustivitatea sau exactitatea informațiilor publicate pe acest site.
(C) Utilizatorii și abonații sunt de acord că unele dintre informațiile publicate pe acest site sunt furnizate de utilizatori și că Operatorul nu este întotdeauna capabil să vizualizeze, să aprobe sau să editeze aceste informații.
 
(8) Limitări și excepții de răspundere
 
(A) Operatorul nu va fi răspunzător față de Utilizatori pentru orice pierderi sau daune de orice natură rezultate din utilizarea de către acest site a site-ului web.
(B) Operatorul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune aduse afacerii utilizatorilor, inclusiv (și fără limitare) pierderea sau reducerea profiturilor, veniturilor, veniturilor, utilizării, producției, economiilor preconizate, afacerilor, contractelor, oportunităților comerciale și o voință bună.
(C) Operatorul nu va fi răspunzător față de Utilizatori cu privire la orice pierdere sau deteriorare cauzată de o problemă tehnică în baza sa de date sau software. Operatorul nu va fi răspunzător pentru pierderile sau daunele speciale, indirecte sau consecutive.
(D) Utilizatorii sunt de acord că Operatorul are un interes în limitarea răspunderii personale a angajaților săi. Având în vedere acest lucru, utilizatorii sunt de acord că Operatorul site-ului web este o organizație cu răspundere limitată și sunt de acord că nu vor depune reclamații personale împotriva angajaților individuali cu privire la orice pierdere sau deteriorare în legătură cu site-ul web și la acești termeni și condiții de utilizare.
 
(9) Încălcări ale Condițiilor de utilizare
 
Fără a aduce atingere altor drepturi prevăzute de acești Termeni de utilizare, dacă vreunul dintre Utilizatori încalcă în vreun fel acești Termeni sau dacă Operatorul are motive întemeiate să suspecteze că acești Termeni au fost încălcați de un anumit Utilizator / Abonat, Operatorul poate:
(A) trimite unul sau mai multe avertismente oficiale utilizatorului / abonatului;
(B) să suspende accesul său la Site;
(C) refuza accesul permanent la site-ul web;
(D) încetează abonamentul Abonatului. Atunci când abonamentul este reziliat din acest motiv, Operatorul nu are obligația de a restitui soldul taxei de abonament care a fost plătit.
(E) blochează dispozitivele folosind adresa sa IP;
(F) contactați ISP-ul său și solicitați blocarea accesului acestui Utilizator la site;
(G) să inițieze un proces împotriva Utilizatorului pentru încălcarea acestor Condiții de utilizare;
(H) suspendă și / sau dezactivează contul său;
(I) șterge și / sau edită o parte sau tot materialul generat de Utilizator.
 
(10) Compensație
 
Utilizatorii se angajează să despăgubească Operatorul pentru orice pierderi, daune, răspunderi și costuri (inclusiv fără limitare pentru costurile legale și orice sume plătite de Operatorul terț pentru soluționarea unei cereri sau a unui litigiu pe baza avizului consilierilor legali ai Operatorului), suportate sau suferite de Operator ca urmare a încălcării de către acesta a oricăreia dintre prevederile acestor Termeni de utilizare sau care rezultă din orice pretenție că au încălcat oricare dintre prevederile acestor Termeni de utilizare.
 
(11) Site-uri terțe
 
Site-ul web conține linkuri către alte site-uri web deținute și operate de terți. Aceste linkuri nu sunt recomandări. Operatorul nu are control asupra conținutului site-urilor terțe și nu este responsabil pentru acestea, precum și pentru pierderile sau daunele care ar putea rezulta din utilizarea lor de către Utilizatori.
 
(12) Transfer
 
(A) Operatorul poate transfera, promite sau utiliza în alt mod drepturile și / sau obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără a notifica sau obține consimțământul Utilizatorilor - cu condiția ca acesta să respecte garanțiile pentru Utilizatorii și Abonații săi acceptați în aceste Condiții.
(B) Utilizatorii / Abonații nu pot să transfere, să se angajeze sau să-și modifice altfel drepturile și / sau obligațiile în conformitate cu acești Termeni de utilizare.
 
(13) Prelucrarea datelor cu caracter personal
 
Pentru a face utilizarea site-ului agriportal.ro mai convenabilă, Operatorul are nevoie de anumite informații personale limitate pentru fiecare dintre vizitatorii săi. Colectarea datelor cu caracter personal este necesară în scopul comunicării normale între Operator și Utilizatori, disponibilitatea feedback-ului și certificarea faptului că persoana care se abonează la site sau care utilizează serviciile Operatorului este autorizată să facă acest lucru. Operatorul respectă datele personale ale Utilizatorilor și este responsabil pentru păstrarea confidențialității acestora. Prin înregistrarea și abonarea la acest site, Utilizatorii acceptă că sunt familiarizați și acceptă toți termenii Politicii de confidențialitate, care face parte integrantă din Termenii de utilizare.
 
(14) Excluderea drepturilor terților
 
Acești Termeni de utilizare sunt în favoarea utilizatorilor și a operatorului și nu sunt destinate utilizării de către o terță parte. Exercitarea drepturilor Utilizatorilor și Operatorului în legătură cu acești Termeni de utilizare nu este supusă acordului unei terțe părți.
 
(15) Alte dispoziții
 
(A) Legea aplicabilă relației dintre Utilizatori și Operator cu privire la utilizarea site-ului este legea românească. Toate litigiile care nu pot fi soluționate pe cale amiabilă trebuie soluționate de instanța competentă din România.
(B) Operatorul poate modifica oricând Termenii și condițiile generale publicând o nouă versiune a acestora, indicând data modificărilor relevante și data intrării lor în vigoare. Pentru abonamentele furnizate înainte de data efectivă a modificărilor, se vor aplica regulile Termenilor în vigoare la acel moment.
(C) În cazul în care oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor Generale se dovedește a fi invalidă, acest lucru nu va duce la invaliditatea celorlalte dispoziții sau a Termenilor și Condițiilor Generale în ansamblu.