Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 248.75 €/t
Porumb MATIF 219.00 €/t
Rapiță MATIF 598.25 €/t
Grâu CBOT 713.00 ¢/b
Porumb CBOT 529.50 ¢/b
Soia CBOT 1,296.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 340.20 $/st
Ulei de soia CBOT 56.83 ¢/lb

DESPRE NOI

Agriportal este o bună alegere pentru a afla în timp util informații rapide și cuprinzătoare despre ceea ce se întâmplă pe principalele piețe pentru comercializarea cerealelor si semințelor oleaginoase din România, Europa, regiunea Mării Negre și din întreaga lume.

Accentul nostru este pus pe știrile despre prețurile grâului și furajelor din grâu, porumb, floarea-soarelui, rapiță, orz, soia etc.precum și despre derivații lor - făină, șroturi, uleiuri, DDGS, tărâțe etc.

Sperăm să profitați din plin de următoarele funcții: 

 • Gama completă de contracte futures cotate la bursele internaționale din Paris (MATIF) și Chicago (CME/CBOT) în timp real.
 • Un număr mare de noi cotații pentru cele mai importante bunuri din subsecțiunea „Bursa internațională”, care acoperă cele mai interesante piețe din regiunea Mării Negre, Europa și din întreaga lume.
 • Barometrul pulsului pieței arată direcția pieței pentru diferite bunuri, astfel încât să puteți naviga imediat în direcția oportunităților pieței. Barometrul este creat printr-o metodologie unică și exclude factorul subiectiv în calcularea direcției pieței.
 • În plus față de Analiza zilnică, veți primi Sinteza de dimineață, în care veți fi primul care va afla în formă rezumativă despre evenimentele de pe piețe din ziua anterioară.
 • Pentru confortul dvs., veți putea să alegeți ce prețuri vedeți pentru piețele și cotațiile preferate, fără a fi nevoie să deschideți toate secțiunile.
 • Informații operaționale pentru vapoarele aflate sub încărcare, sosite sau în incursiune în portul Constanța, prin care veți monitoriza fluxurile comerciale care vă interesează, pe tipuri de culturi, exportatori, porturi, destinații etc.
 • Statistici complete privind exporturile și importurile tuturor cerealelor și semințelor oleaginoase pentru abonații cu acces Lineup, prezentând detalii despre fluxurile comerciale de acum câțiva ani.
 • În secțiunea „Balanță Cerere și Ofertă”, veți putea monitoriza indicatorii fundamentali ai principalelor piețe de cereale din România.
 • Serviciul este unic în ceea ce privește funcționalitatea în România și reflectă în timp real producția, zonele semănate și recoltate, randamente, exporturi și consum intern, reziduuri tranzitorii etc.
 • Profitați de serviciul Suport clienți, prin care vă putem asista în navigarea pe acest site.
 • Vor fi oferite și analize săptămânale specializate, pregătite pentru bănci, instituții, asociații si comercianți.
 • Prin prognoza meteo, indiferent unde vă aflați în țară, veți putea urmări condițiile actuale din regiunea dvs.
 • Puteți alege dintr-o varietate de planuri de abonament în funcție de nevoile dvs. de informații, indiferent dacă sunteți fermier, comerciant, fabrică, bancă sau altă organizație.
Vă rugăm să vă înregistrați folosind formularul furnizat pentru a evalua utilitatea informațiilor pe care le oferim. După înregistrare, veți putea profita de perioada de o săptămână de testare pentru abonamentele Pro Farmer și Trader.

Fii cel mai informat de pe piață!