Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Etichetează: export grâu panificație

Prețurile la rapiță scad masiv

Prețurile la rapiță scad masiv

Cotațiile bursiere MATIF au scăzut ieri la toate cerealele listate. Contractele futures pe grâu pe luna iunie au încheiat ziua la 220.50 €/t(-1€/t), iar cele pe porumb pe luna iunie au ajuns la 215.50 €/t(-1.25€/t). Piața rapiței a resimțit cel mai mult efectele zilei de ieri.
Siria va importa  25 MT grâu pentru panificație

Siria va importa 25 MT grâu pentru panificație

Agenția Siriană pentru Cereale a anunțat o licitație pentru importul a 25 MT de grâu pentru panificație. În mod formal, cerealele pot fi de orice origine, dar aproape sigur vor fi livrate din Rusia. Termenul de livrare este în ianuarie / februarie 2021. Prețurile ofertei vor fi acceptate
Iordania caută grâu de panificație din recolta 2021

Iordania caută grâu de panificație din recolta 2021

Agențiile de Cereale din Iordania au anunțat cereri de oferte pentru importul a 120 Kt de grâu de panificație. Se cauta două loturi de câte 60 Kt cu data de livrare pe 1 Iulie- 31 August, 2021. Prețurile licitate vor fi acceptate pana la data de 13 Ianuarie. Este de menționat că, la începutul lunii decembrie, Iordanul a achizitionat 60 Kt de grâu CFR (Cost și Transport la Port) la prețul de 274.40 $ per tonă.
Copyright © 2024. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.