Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 434.75 €/t
Porumb MATIF 371.25 €/t
Rapiță MATIF 868.75 €/t
Grâu CBOT 1,277.50 ¢/b
Porumb CBOT 800.75 ¢/b
Soia CBOT 1,678.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 411.80 $/st
Ulei de soia CBOT 83.49 ¢/lb

Producția de cereale în Argentina este sub presiunea taxelor la export

Producția de cereale în Argentina este sub presiunea taxelor la export Argentina se confruntă cu o stare precară a economiei ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca guvernul să reducă taxele la exportul de cereale, care îi afectează pe fermieri, mai ales acum, când estimarea noiilor recolte a crescutEtichete: prețul cerealelor azi cât costă o tonă de grâu cât costă o tonă de porumb prețuri grâu prețuri porumb cotații soia recoltă porumb recoltă soia cumpăr soia vând grâu tranzacții piața cerealelor piața cerealelor în România

Mai multe știri

Seceta din Franța amenință calitatea recoltei de grâu

Seceta din Franța amenință calitatea recoltei de grâu

ngrijorările specialiștilor din Franța sunt în creștere cu privire la faptul că o secetă prelungită va afecta randamentul culturilor. FNSEA și ministerul agriculturii din Franța au precizat că actuala uscăciune ar putea afecta culturile de grâu și orz aflate în faza de dezvoltare.

ȘTIRI IMPORTANTE

Copyright © 2022. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.