Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 221.00 €/t
Porumb MATIF 218.75 €/t
Rapiță MATIF 476.75 €/t
Grâu CBOT 554.25 ¢/b
Porumb CBOT 406.75 ¢/b
Soia CBOT 1,142.75 ¢/b
Șrot de soia CBOT 378.40 $/st
Ulei de soia CBOT 47.11 ¢/lb

România găzduiește cel mai mare eveniment dedicat cerealelor

AgriPortal |20.04.2023
465
România găzduiește cel mai mare eveniment dedicat cerealelor
Războiul din Ucraina a inițiat mari schimbări în fluxurile regionale de cereale care afectează comerțul global cu mărfuri.
Țările din regiunea Mării Negre au fost provocate ca furnizori de încredere în condiții de incertitudini și întreruperi ale lanțului de aprovizionare.  

Afacerile agricole din statele Europei Centrale și de Est le confirmă poziția de lider în comerțul mondial cu cereale și semințe oleaginoase, ca regiune cu origine foarte importantă. 
 
Exporturile de cereale din țările din Europa Centrală și de Est - România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Polonia, Țările Baltice, Moldova, Croația etc. - sunt în centrul atenției pentru a umple golul după ce producția și comerțul ucrainean vor avea de suferit în următorii ani.
Avem plăcerea să vă prezentăm, ca organizatori:
 EuroGrainHub Exchange & Forum București 2023!
            
            Evenimentul este lansat printr-un efort comun al fondatorilor celor mai proeminente mărci de agro-evenimente din regiune: Black Sea Grain al UkrAgroConsult, Grain Academy din Balcani, precum și al liderilor în analiza și informarea pieței - platformele online AgriSupp Ucraina, AgriPortal România, AgroPortal Bulgaria.
Evenimentul este realizat și în parteneriat cu colaboratori cheie din industria agricolă – analiști, instituții, oficiali, asociații pentru a dezvolta o agendă profesională de top, experiență de neuitat pentru participanți și oportunități de networking de neegalat. 
Lista preliminară a participanților: аici

            EuroGrainHub Exchange & Forum abordează cele mai importante evoluții și oferă cele mai bune discuții ca o platformă pentru schimb de experiență pentru toți cei implicați în sectorul agricol - de la fermieri, comercianți, furnizori de inputuri, industria animalelor și a hranei pentru animale și toți cei implicați în logistică, depozitare, inovații etc. 
Accesați agenda evenimentului.

Limitarea inflației alimentare globale este încă un subiect major, dar ce urmează?
EuroGrainHub transmite lumii un mesaj puternic și anume că, comerțul cu cereale răspunde la extremele actuale ale pieței prin redirecționarea fluxurilor comerciale și stabilirea prețurilor globale. Principalele părți interesate ale lanțului global de aprovizionare cu mărfuri agricole vor fi în luna aprilie la București.
Alăturați-vă EuroGrainHub Exchange & Forum în perioada 26-28 aprilie 2023 în calitate de colaborator, partener și invitat de onoare. Fiți parte a celui mai important eveniment dedicat cerealelor, din Europa! 
 
Website oficial al evenimentului | Email contact pentru limba română, ucraineană, bulgară și engleză: https://eurograinevents.com/ln

Etichete: EuroGrain2023  EuroGrainHub  EuroGrainHub2023 EuroGrainBucurești2023 Evenimentcereale cereale2023

Mai multe știri

ȘTIRI IMPORTANTE

Copyright © 2024. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.