Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 182.75 €/t
Porumb MATIF 174.00 €/t
Rapiță MATIF 413.50 €/t
Grâu CBOT 560.00 ¢/b
Porumb CBOT 412.25 ¢/b
Soia CBOT 1,143.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 334.00 $/st
Ulei de soia CBOT 44.62 ¢/lb

Parteneriat pentru o comunitate agricolă mai bine informată

Parteneriat pentru o comunitate agricolă mai bine informată      Agriportal și Agro Excel Balkans au conceput un parteneriat strategic pentru a veni în sprijinul clienților lor fideli, cultivatori de cereale și semințe oleaginoase, cu mai multe facilități.
     Dacă sunteți client al celor două companii, puteți beneficia de rezultatele parteneriatului lor și de reduceri la achiziționarea produselor: AgriPortal vă aduce ultimele noutăți de pe piața cerealelor și a fertilizatorilor, astfel încât să luați decizii în cunoștință de cauză atunci când vă comercializați recoltele, iar Agro Excel Balkans se străduiește să vă livreze cele mai potrivite semințe, produse de protecție a plantelor și îngrășăminte pentru culturile dvs.
     Agro Excel Balkans, companie aflată de 5 ani pe piața românească,  oferă fermierilor valoare, siguranță, atitudine corectă și respect într-o relație de afaceri pe termen lung, prin parteneriate cu lideri de piață din Balcani și cu furnizori de servicii de primă clasă din România, pe baza experienței solide în distribuția de inputuri agricole.
     Compania se concentrează pe furnizarea unui serviciu de distribuție competitiv, care contribuie la creșterea eficienței fermei agricole, menținerea unei atitudini de a veni rapid în sprijinul clienților, cu respect și corectitudine. Agro Excel Balkans sprijină fermierii prin:
  • reprezentarea producătorului bulgar Ecofol AD, liderul pieței îngrășămintelor foliare pe piața bulgară;
  • importul și distribuția de semințe de la Institutul Osijek, lider regional pe piața semințelor din fosta Iugoslavie, cu o tradiție de 140 de ani și o prezență în 17 țări din Europa și unele țări din Africa și Asia;
  • importul și distribuția de produse de protecție a plantelor de la compania bulgară Agria AD, înființată în 1932, cu o prezență în peste 70 de țări;
  • distribuția de semințe de la Institutul Novi Sad, cel mai mare institut de cercetare agricolă din regiunea Balcanică, Institutul Dobrudzha – General Toshevo Bulgaria, companiile Donau Saat, Maisadour și Saatem Union.
     Produsele oferite de Agro Excel Balkans au un dublu rol pentru afacerea dumneavoastră: vă aduc economii la costurile pesticidelor și semințelor și contribuie la creșterea veniturilor în fermă (îngrășămintele foliare cresc randamentele producției de cereale și semințe oleaginoase).

     Pentru mai multe informații despre colaborare și oferte promoționale, contactați aici echipa Agro Excel Balkans SRL.

                                             

 Etichete: AgriPortal România analiză piața cerealelor prețul cerealelor azi piața cerealelor din România grâu cotații bursă Matif porumb cotații bursă CBOT rapiță cotații bursă Matif

Mai multe știri

ȘTIRI IMPORTANTE

Copyright © 2024. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.