Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

USDA și Rabobank pentru prima dată la București la EuroGrainHub

AgriPortal | 04.04.2023
182
USDA și Rabobank pentru prima dată la București la EuroGrainHub
EuroGrainHub Exchange & Forum, cel mai important eveniment agricol din primăvara lui 2023, de la București, vă aduce în prim-plan o masă rotundă exclusivă cu reprezentanți ai USDA și Rabobank, în data de 28 aprilie.

Tânăra echipă de la USDA, aflată pentru prima dată la București, va vorbi participanților la EuroGrainHub Exchange & Forum despre Perspectiva globală pentru sezonul 2023/24, factori geopolitici, macroeconomie, S&D globală și inflația alimentară iar reprezentantul Rabobank va sprijini masa rotundă  cu informații despre Africa.

Masa rotundă va fi moderată de Sergey Feofilov, CEO la UkrAgroConsult iar participanții sunt:
  • Lindsay Malecha, economist la USDA, SUA
  • Gretchen Kuck, economist la USDA, SUA
  • Denis Sobolev, analist la USDA, FAS Ucraina
  • Vito Martielli, analist la Rabobank, Olanda
Sunteți gata să faceți cunoștință și să adresați întrebări celor mai importanți agenți de pe piața cerealelor? Înscrieți-vă aici la EuroGrainHub Exchange & Forum și participați la masa rotundă exclusivă despre cererea și oferta de cereale la nivel global și veți avea o perspectivă de amploare asupra noului sezon 2023/24.

Pentru a fi la curent cu multe alte informații despre eveniment vă rugăm să urmăriți ultimele actualizări prin abonare la buletinul informativ la https://eurograinevents.com/ln#newsletter.