Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Participă în 26 octombrie la a 7-a ediție a Grain Academy

AgriPortal | 16.08.2023
240
Participă în 26 octombrie la a 7-a ediție a Grain Academy
În 26 octombrie 2023 va avea loc la Varna, în Bulgaria, a 7-a Conferință Internațională Grain Academy – un cadru bine stabilit pentru analize, discuții și întâlniri pentru reprezentanții piețelor regionale și locale de cereale și semințe oleaginoase, un eveniment unic pentru întreaga Europă. Grain Academy a fost înființată pentru prima dată în 2016, ca punct de întâlnire al companiilor și experților de top pentru piața cerealelor.

Participanții din întreaga industrie și întreprinderile conexe au în fiecare an ocazia să se întâlnească și să obțină cele mai recente informații și să discute tendințele actuale de pe piețele cerealelor și semințelor oleaginoase. Companii comerciale din Balcani și nu numai, sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, morari, procesatori, expeditori, topografi, navlositori, asociații industriale etc. se întâlnesc în fiecare an la evenimentul Grain Academy.

Grain Academy se va desfășura la Varna, centru comercial și principalul port pentru exporturile de cereale și semințe oleaginoase din Bulgaria, la emblematicul centru de congrese de la International Hotel, Casino & Tower Suites de 5 stele din stațiunea Nisipurile de Aur. ​​​​​​​Conferința va uimi și în acest an publicul cu vorbitori remarcabili din regiune și din lume pe teme de mare actualitate și analize de piață, precum și cu previziuni și așteptări ale experților pentru mișcările viitoare ale piețelor internaționale de cereale.

Nu ratați această oportunitate de a participa la cel mai influent eveniment din industria cerealelor din Balcani. Organizatorii așteaptă cu nerăbdare participarea dumneavoastră iar noi vă vom ține la curent cu agenda conferinței, informații despre vorbitori și sponsorii evenimentului.

Pentru înscriere la lucrările Grain Academy, accesați aici pagina evenimentului.