Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Participă în 11 iulie la Bursa de cereale din Gdańsk

Gdańsk Grain Exchange este o oportunitate de întâlnire cu cei implicați în producția, vânzarea și exportul de cereale și semințe oleaginoase

AgriPortal | 20.06.2024
64
Participă în 11 iulie la Bursa de cereale din Gdańsk
În 11 iulie 2024, în Polonia, va avea loc Gdańsk Grain ExchangeBursa de cereale din Gdańsk o oportunitate excelentă de vă întâlni față în față cu antreprenori specializați în producția, vânzarea și exportul de cereale și semințe oleaginoase.

Bursa de cereale din Gdańsk este un eveniment anual fondat de Zbigniew Ohler în 2009, creat ca un omagiu adus tradițiilor comerciale ale orașului și o oportunitate perfectă de întâlnire pentru antreprenorii polonezi și străini care comercializează cereale, la care vor fi prezenți experți dornici de a  împărtăși idei și experiențe noi.

În fiecare an, Bursa găzduiește câteva sute de producători agricoli și proprietari de silozuri din Polonia precum și reprezentanți ai companiilor interne și internaționale care susțin comerțul agricol prin asigurarea transportului, logisticii și controlului calității cerealelor.

În preziua evenimentului va avea loc un seminar de dezbatere a Regulamentului EUDR, ce reglementează cerințele pentru importul și distribuția produselor originare din regiunile amenințate de defrișare, inclusiv șrot de soia și uleiul de palmier. La seminar vor fi dezbătute modurile în care industriile de materii prime și furaje înțeleg noile cerințe și cum se pregătesc să îndeplinească noile obligații și să minimizeze riscul unor sancțiuni severe din partea autorităților de control.

Agenda evenimentului din 11 iulie se va axa pe următoarele teme de discuție:
  • Piața cerealelor din Polonia și din întreaga lume la începutul noului sezon 2024/25 – Ce urmează?
  • Piața de rapiță și semințe oleaginoase în sezonul 2024/2025
  • Situația actuală cu privire la emisiile din cultura de rapiță și porumb în contextul utilizării materiilor prime autohtone în contextul producerii de biocombustibili
  • O introducere în conceptul de hedging folosind contracte futures, susținută de reprezentanți ai StoneX
Dacă sunteți producător agricol, proprietar de fabrică de procesare, comerciant sau companie implicată în comerțul cu cereale, puteți afla mai multe despre programul conferinței accesând aici site-ul evenimentului.