Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Numărătoarea inversă pentru EuroGrainHub Exchange & Forum a început

Numărătoarea inversă pentru EuroGrainHub Exchange & Forum a început Mai sunt 5 zile până la debutul EuroGrainHub Exchange & Forum, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat pieței cerealelor și semințelor oleaginoase, care are loc în perioada 26-28 aprilie la Bucureșți, la JW Marriott Grand Hotel.

Evenimentul, realizat în parteneriat cu colaboratori cheie din industria agricolă – firme de consultanță, instituții, oficiali, asociații ale producătorilor și comercianților agricoli, are o agendă profesională de top ce va oferi o experiență pentru participanți și oportunități de networking de neegalat. Peste 550 de participanți, din peste 33 de țări vor fi prezenți la conferință pentru a se pune la curent cu cele mai noi perspective pentru industria cerealelor prezentate de vorbitori de top de la organizații guvernamentale, companii de consultanță agricolă, instituții bancare, asociații ale comercianților și producătorilor de cereale din Europa Centrală și de Est.

Descărcați Aplicația mobilă pentru eveniment și începeți conectarea în rețea

Dacă ați devenit deja parte implicată a acestui proiect unic pentru piața cerealelor din România, vă aducem la cunoștință că aplicația mobilă EuroGrainHub Bucharest 2023  - susținută de Grainstore ca MobApp Sponsor - este activă și astfel puțeti intra ușor în contact cu ceilalți participanți la eveniment, puteți identifica rapid actualizările agendei și profilurile vorbitorilor, pozițiile standurilor expozanților, familiazându-vă cu toți partenerii și sponsorii evenimentului, clienții și colegii dvs. existenți și viitori, adresându-le întrebări moderatorilor și lectorilor de la mesele rotunde și workshopuri, la fiecare discuție de pe forum, direct de pe telefon.

Sunteți gata să faceți cunoștință și să adresați întrebări celor mai importanți agenți de pe piața cerealelor? Înscrieți-vă aici  și veți avea o perspectivă de amploare asupra noului sezon 2023/24.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial al evenimentului sau contactați-ne la e-mailul registrations@eurograinevents.com  în limba română, ucraineană, bulgară sau engleză.