Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Nu ratați înscrierea la programul paralel al Grain Academy 2023

Nu ratați înscrierea la programul paralel al Grain Academy 2023
Grain Academy 2023 și-a definitivat agenda!  

Tema sesiunii de deschidere va fi Piata cerealelor în 2023 și în perspectivă, cu focus pe regiunea Mării Negre, și va fi moderată de Petar Dimitrov, Senior Broker și CEO al Agricore Bulgaria, fondator al evenimentului Grain Academy și EuroGrainHub Exchange&Forum Bucharest 2023. Analiștii de prestigiu prezenți la discuție vor fi Levin Flake, consilier agricol la Oficiul pentru Afaceri Agricole Ambasadei SUA din Varșovia și  Masha Belikova, binecunoscut reporter și analist al piețele de grâu și porumb din Marea Neagră/Asia la Fastmarkets AgriCensus UK.

De asemenea, vă amintim despre posibilitatea înscrierii la programul paralel din pre-ziua conferinței, care va consta într-un seminar susținut de AGA PARTNERS, pe 25 octombrie, ora 13:00. AGA Partners este o cunoscută firmă de avocatură de top în comerțul internațional și arbitraj care va susține exclusiv pentru participanții la Grain Academy 2023 un seminar dedicat provocărilor recente întâlnite în comerțul cu mărfuri din regiunea Mării Negre.

Participanții la seminar vor putea obține cunoștințe practice despre principalele drepturi și obligații din contractele de mărfuri, particularitățile aplicării legii engleze, cele mai frecvente greșeli ale părților și posibilele modalități de evitare a acestora, consecințele neîndeplinirii contractului și multe alte probleme care apar în comerțul cu cereale. Acest eveniment se va desfășura sub forma unei comunicări interactive între vorbitori și audiență, în timpul căreia participanții sunt încurajați să pună întrebări și să discute problemele cu care se confruntă în activitatea lor de zi cu zi.

Nu ratați oportunitatea de a participa la cel mai influent eveniment din industria cerealelor din Balcani. Pentru înscriere la lucrările Grain Academy 2023, accesați aici pagina evenimentului.