Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 248.75 €/t
Porumb MATIF 219.00 €/t
Rapiță MATIF 598.25 €/t
Grâu CBOT 713.00 ¢/b
Porumb CBOT 529.50 ¢/b
Soia CBOT 1,296.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 340.20 $/st
Ulei de soia CBOT 56.83 ¢/lb

Marți, 14 septembrie, ANFNC organizează un atelier de lucru on-line

Marți, 14 septembrie, ANFNC organizează un atelier de lucru on-line
  • Participă marți 14 septembrie  2021, la Atelierul de lucru organizat de ANFNC, eveniment  desfășurat on-line, pentru a fi la curent cu ultimile noutăți din industria de procesare a furajelor.
  • Asociația Naționala a Fabricanților de Nutrețuri Combinate – ANFNC organizează un atelier virtual cu tema  „Diminuarea riscului și preșterea profitului  pentru anul 2022”, eveniment  susținut  de Asociația fermierilor americani cultivatori de soia (US Soy Farmers) și de USSEC.  
  • Atelierul de lucru este dedicat în totalitate perspectivelor globale la cereale și semințe oleaginoase și întreruperilor în lanțul de aprovizionare cu acestea.
  • Aici vor putea fi audiate prezentările specialiștilor care vor vorbi despre vulnerabilitățile apărute în achiziționarea cu materii prime și aditivi pentru producerea furajelor, în lanțul de aprovizionare cu nutrețuri combinate și în logistica  necesară pentru o aprovizionare eficientă și sigură cu furaje pentru animale – toate generate de actuala criză economică. Toate aceste aspecte sunt de un real interes pentru orice comerciant, pentru managerii de achiziții de ingrediente și aditivi pentru furajele pentru animale, managerii fabricilor de nutrețuri, nutriționiști și alți doritori interesați de acest domeniu.
Pentru a participa la lucrările atelierului, vă puteți înscrie aici.