Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 248.75 €/t
Porumb MATIF 219.00 €/t
Rapiță MATIF 598.25 €/t
Grâu CBOT 713.00 ¢/b
Porumb CBOT 529.50 ¢/b
Soia CBOT 1,296.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 340.20 $/st
Ulei de soia CBOT 56.83 ¢/lb

Invitat la Grain Academy – specialistul Clubului Fermierilor Români

Invitat la Grain Academy – specialistul Clubului Fermierilor Români
  • Pe 30 septembrie 2021 va avea loc la Varna, în Bulgaria, Grain Academy,  cel mai important eveniment pentru regiunea Balcanilor, o conferință internațională care va arunca o privire globală asupra piețelor de cereale și semințe oleaginoase.
  • În sesiunea de după amiază a conferinței  va vorbi Cezar Gheorghe, consultant senior al Clubului  Fermierilor Români și expert analist în comerțul cu cereale. În cei 20 de ani de experiență profesională,  Cezar Gheorghe a ocupat funcții precum director general, director vânzări, director achiziții și vânzări în companii publice și private. Experiența sa se extinde la construirea, transformarea și conducerea companiilor, precum și îmbunătățirea rezultatelor și transformarea situațiilor dificile în oportunități bune pentru dezvoltarea afacerilor.
  • De asemenea, Cezar Gheorghe  este fondatorul Casei de Trading a Fermierilor, o companie de consultanță agricolă, partener al CFRO, având scopul de a acoperi interesul fermierilor în relația acestora cu alți participanți la piața cerealelor. Tema prezentării analistului român la conferință este Iubesc afacerile agricole din anul 2002.
  • Participă la cel mai important eveniment pentru piața cerealelor din regiune, care va avea loc la International Hotel Casino & Tower Suites 5*, Coastal Alley, 9007, Nisipurile de Aur, Varna. Pentru a vă putea înscrie la lucrările conferinței  accesați aici sau trimiteți e-mail la info@grain-academy.com.

        Grain Academy a fost fondată în 2016 ca prima conferință de acest gen din regiunea Balcanilor și se desfășoară la Varna, Bulgaria, un loc în care participanții pot audia dezbateri interesante și analize ale piețelor regionale și locale de cereale, pot purta dialoguri și pot avea întâlniri de lucru cu ceilalți participanți de pe piața cerealelor și semințe oleaginoase din Balcani și din Europa. După un an de absență, din cauza pandemiei, Grain Academy își așteaptă participanții în atmosfera confortabilă a centrului de congrese al hotelului „International” din Nisipurile de Aur.
        În fiecare an, Grain Academy este un punct de întâlnire a peste 1000 de reprezentanți ai companiilor, producătorilor și comercianților de pe piața din Balcani și de la Marea Neagră: sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, morari, procesatori, transportatori de cereale și alte asociații industriale etc. se întâlnesc la Varna pentru a audia vorbitori de prima clasă, cei mai buni experți de pe piața regională a cerealelor și semințelor oleaginoase