Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Înscrierile pentru EUROGRAINHUB Exchange & Forum sunt deschise

Înscrierile pentru EUROGRAINHUB Exchange & Forum sunt deschise Înscrierile pentru EURO GRAIN HUB Exchange & Forum | București 2023 – cel mai important eveniment european din primăvară pentru piața cerealelor – sunt  oficial deschise.

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum își propune să devină o platformă de lucru deosebită pentru a strânge laolaltă fermierii, comercianții, furnizorii de inputuri, brokerii, agronomii, reprezentanții din industria furajelor, logistică, finanțe și depozitare, toți profesioniștii din sectorul agricol  - pentru a dezbate tendințele regionale și globale din acest domeniu.

Fixată în perioada 26-28 aprilie, la București, EURO GRAIN HUB Exchange & Forum aduce în prim plan pentru participanți conferințe, mese rotunde și workshop-uri precum și spații expoziționale - resurse și instrumente care vă pot ajuta să luați cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră. De asemenea, EURO GRAIN HUB Exchange & Forum vă poate pune în contact direct cu cei mai buni specialiști ai momentului de pe piața cerealelor și semințelor oleaginoase din Europa și din lume, care vor dezbate despre tendințele actuale ale prețurilor mărfurilor precum și despre noile fluxuri comerciale globale.

AgriPortal România, în calitate de co-organizator al evenimentului, alături de UkrAgroConsult și AgroPortal Bulgaria, vă invită la JW Marriott București Grand Hotel, într-un cadru elegant și festiv, să comunicați, să schimbați experiențe și bune practici, să construiți noi relații de afaceri și să deschideți noi oportunități pentru compania dumneavoastră.

Echipa AgriPortal vă va ține la curent cu agenda conferinței precum și cu prezentarea personalităților deosebite care vor fi prezente pe lista vorbitorilor la eveniment.

Alăturați-vă EuroGrainHub Exchange & Forum în perioada 26-28 aprilie 2023 în calitate de colaborator, partener și invitat de onoare. Fiți parte a celui mai important eveniment din această primăvară destinat producerii, comercializării și procesării cerealelor și semințelor oleaginoase în Peninsula Balcanică și în toată Europa!

Pentru informații și înscrieri consultați aici site-ul oficial al evenimentului.