Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Închiriați un stand expozițional la EuroGrainHub Exchange & Forum 2023

Închiriați un stand expozițional la EuroGrainHub Exchange & Forum 2023 Evenimentul EuroGrainHub Exchange & Forum din București, 26-28 aprilie 2023, organizat de AgriPortal România în colaborare cu AgroPortal Bulgaria și UkrAgroConsult, vă oferă șansa de a vă prezenta propria afacere unui public vast, pentru ca informațiile și serviciile oferite de compania dumneavoastră să atingă vizibilitate și recunoaștere în rândul participanților și publicului țintă mai larg - din întregul spectru al afacerilor cu cereale și al pieței agricole în general.

De aceea, profitați de această ocazie și rezervați aici un stand expozițional care va fi expus pe durata celor două zile ale conferinței în decorul deosebit al Grand Ballroom din Grand Hotel JW Marriott București, cu o suprafață de 633 metri-pătrați. Decorul de lux al sălii este un loc ideal pentru a vă poziționa cu o prezență remarcabilă și pentru a întâlni clienți, a stabili noi contacte și a face afaceri. Pentru confortul dumneavoastră, Grand Ballroom este conectată la foaierul hotelului și se află chiar lângă sala unde vor avea loc lucrările conferinței.

Taxa de participare cu un stand la EuroGrainHub Exchange & Forum este de 2.800 euro (prețurile sunt supuse TVA de 19%) iar pentru mai multe informații despre suprafața standului, dimensiunile materialelor folosite sau pentru orice altă întrebare pe care ați putea-o avea, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail registrations@eurograinevents.com  și vom fi bucuroși să discutăm cu dumneavoastră toate opțiunile disponibile.

Profitați de șansa de a vă prezenta afacerea la evenimentul EuroGrainHub Exchange & Forum din aprilie din București!