Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 248.75 €/t
Porumb MATIF 219.00 €/t
Rapiță MATIF 598.25 €/t
Grâu CBOT 713.00 ¢/b
Porumb CBOT 529.50 ¢/b
Soia CBOT 1,296.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 340.20 $/st
Ulei de soia CBOT 56.83 ¢/lb

Grain Academy - tendințe pentru piața de la Marea Neagră

Grain Academy - tendințe pentru piața de la Marea Neagră
  • Pe 30 septembrie 2021 va avea loc la Varna, în Bulgaria, Grain Academy,  cel mai important eveniment pentru regiunea Balcanilor, o conferință internațională care va arunca o privire globală asupra piețelor de cereale și semințe oleaginoase.
  • În a doua secțiune a conferinței va vorbi Svitlana Sinkovskaya,  analist de vârf  al piețelor de cereale  și consultant cu 17 ani de experiență în domeniul știrilor agricole și o rețea largă de contacte în industria agricolă în țările din Europa de Est, precum și în Orientul Mijlociu, China sau India. Timp de peste 10 ani, Svitlana a fost director de marketing al APK-Inform, una dintre cele mai semnificative companii agro-media și de consultanță din Europa de Est, care produce și o gamă largă servicii de cercetare a pieței.  
  • De asemenea, în perioada 2016-2019 Svitlana a fost co-fondator și secretar general al Asociației Internaționale a Uleiului de Floarea Soarelui (ISOA),  un organism internațional responsabil pentru promovarea uleiului de floarea-soarelui la nivel global. Svitlana este invitată frecvent la numeroase evenimente internaționale de agroindustrie în China, India, SUA, Turcia, Egipt etc. pentru a vorbi despre viitorul piețelor agricole.
  • Pe 30 septembrie, Svitlana va vorbi în cadrul Grain Academy despre Tendințele pentru  producția și exportul de semințe oleaginoase și uleiuri vegetale din regiunea Mării Negre în sezonul 2021/22.
  • Participă la cel mai important eveniment pentru piața cerealelor din regiune, care va avea loc la International Hotel Casino & Tower Suites 5*, Coastal Alley, 9007, Nisipurile de Aur, Varna. Pentru a vă putea înscrie la lucrările conferinței  accesați aici sau trimiteți e-mail la info@grain-academy.com.
 
        Grain Academy a fost fondată în 2016 ca prima conferință de acest gen din regiunea Balcanilor și se desfășoară la Varna, Bulgaria, un loc în care participanții pot audia dezbateri interesante și analize ale piețelor regionale și locale de cereale, pot purta dialoguri și pot avea întâlniri de lucru cu ceilalți participanți de pe piața cerealelor și semințe oleaginoase din Balcani și din Europa. După un an de absență, din cauza pandemiei, Grain Academy își așteaptă participanții în atmosfera confortabilă a centrului de congrese al hotelului „International” din Nisipurile de Aur.
        În fiecare an, Grain Academy este un punct de întâlnire a peste 1000 de reprezentanți ai companiilor, producătorilor și comercianților de pe piața din Balcani și de la Marea Neagră: sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, morari, procesatori, transportatori de cereale și alte asociații industriale etc. se întâlnesc la Varna pentru a audia vorbitori de prima clasă, cei mai buni experți de pe piața regională a cerealelor și semințelor oleaginoase