Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Grain Academy 2023 aduce oportunități de colaborare și afaceri

AgriPortal | 28.08.2023
160
Grain Academy 2023 aduce oportunități de colaborare și afaceri
Ca în fiecare an, la conferința Grain Academy vor fi prezenți o gamă impresionantă de vorbitori, specialiști de renume mondial ai pieței cerealelor și semințelor oleaginoase, fiecare dintre aceștia își vor aduce experiența, cunoștințele și viziunea lor unică pentru viitorul industriei cerealelor.

Participând la Grain Academy 2023 veți avea posibilitatea să fiți prezenți la dezbateri și mese rotunde cu cele mai interesante subiecte și probleme ale producției și comerțului de cereale din Balcanii și regiunea Mării Negre, făcând parte din lanțul global de aprovizionare agricolă și din fluxurile comerciale mondiale.

Deosebit de interesant în acest an la Grain Academy va fi programul paralel - cu seminarii pe subiecte actuale despre practicile FOSFA și GAFTA. Firma de avocatură AGA, partener al conferinței, va prezenta studii de caz reale despre contracte F.O.B., cazuri de forță majoră legate de război și dispute de transport, inclusiv cele care decurg din livrările din Bulgaria, România și alte țări din regiunea Mării Negre.

Dorim să vă reamintim că 30 august 2023 este termenul limită pentru a beneficia de taxa de participare redusă - EARLY SAVER. În perioada 31 august - 10 octombrie se va aplica taxa standard de participare, iar după 10 octombrie, înscrierile vor intra în categoria Last Minute, cu cea mai mare taxă de participare. Mai mult de 3 participanți de la aceeași companie sunt eligibili pentru un cod de reducere special (care va fi furnizat la cerere - prin e-mail sau telefon).

Nu ratați cea mai bună experiență și oportunități de a vă extinde afacerile, conexiunile comerciale și colaborările la cea de-a 7-a ediție a Grain Academy, care va avea loc în octombrie la Varna.