Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 356.75 €/t
Porumb MATIF 341.00 €/t
Rapiță MATIF 633.00 €/t
Grâu CBOT 921.50 ¢/b
Porumb CBOT 677.50 ¢/b
Soia CBOT 1,364.75 ¢/b
Șrot de soia CBOT 403.20 $/st
Ulei de soia CBOT 65.35 ¢/lb

Grain Academy 2022 – strategii de abordare a piaței cerealelor

Grain Academy 2022 – strategii de abordare a piaței cerealelor        Participați la Grain Academy 2022, pe 27 octombrie în Bulgaria, pentru a putea afla noi strategii de abordare a pieței cerealelor, într-un context global marcat de profunde tulburări geopolitice și economice.
       Vă prezentăm acum alți doi analiști de marcă ai piețelor globale de cereale, care vor susține o prezentare la Grain Academy 2022:
      Anna Platonova, analist la biroul AgriCensus Fastmarkets Kiev, are o experiență semnificativă de 15 ani pe piețele de cereale și semințe oleaginoase și este un bun cunoscător al pieței agricole din Ucraina, deoarece a lucrat mai întâi la consultanța APK-inform, unde a petrecut aproape treisprezece ani. Expert de top pe piața uleiului și semințelor oleaginoase de la Marea Neagră, Anna Platonova va vorbi la Grain Academy 2022 despre:
  • Noi fluxuri comerciale pentru uleiurile vegetale în sezonul 2022/23
       Paco Yglesias, în prezent manager la Agro Fundamenta SL, și-a început cariera profesională la Cargill și pe parcursul a 20 de ani și-a dezvoltat cunoștințe de specialitate, asumându-și responsabilități cheie în sectorul comerțului cu cereale pe piețele din UE  (Spania, Franța) dar și globale. În 2003, s-a alăturat companiei Tate & Lyle în calitate de director de achiziții de cereale pentru 9 fabrici ale grupului din UE, Turcia și Maroc și mai târziu pentruTereos Syral și Sedalcol UK. A deținut funcția de vicepreședinte al Secțiunii Externe a Coceral (Bruxelles) și a fost consilier intern al grupului Tereos Syral privind evoluția pieței de porumb în UE 28 și al Grupului Tereos privind investițiile industriale în Brazilia. Paco Yglesias are o experiență vastă și diversă pentru piața cerealelor care include logistică, transport de marfă, instrumente financiare și contracte futures și va vorbi la Grain Academy 2022 despre:
  • Spania: o țară a oportunităților în comerțul cu cereale
      Pentru mai multe informații și înscriere la lucrările conferinței consultați aici pagina Grain Academy 2022.