Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 259.25 €/t
Porumb MATIF 253.75 €/t
Rapiță MATIF 457.00 €/t
Grâu CBOT 688.50 ¢/b
Porumb CBOT 643.00 ¢/b
Soia CBOT 1,428.25 ¢/b
Șrot de soia CBOT 445.10 $/st
Ulei de soia CBOT 53.27 ¢/lb

Grain Academy 2022 și noile provocări în comerțul cu cereale

Grain Academy 2022 și noile provocări în comerțul cu cereale Participați la Grain Academy 2022, pe 27 octombrie în Bulgaria, pentru a putea afla noi strategii de abordare a pieței cerealelor, într-un context global marcat de profunde tulburări geopolitice și economice. Echipa AgriPortal vă prezintă astăzi sponsorul principal al evenimentului: Grainstore Bulgaria, cea mai mare firmă din Bulgaria care se ocupă cu depozitarea și comerțul cu cereale și semințe oleaginoase.

Grainstore Bulgaria are ca obiectiv să aducă Standardul de Aur în comerțul cu cereale și să onoreze întotdeauna angajamentele asumate. Compania și-a propus ca misiune să aducă securitate și previzibilitate clienților săi, întotdeauna oferind cel mai bun preț pentru producția fermierilor, alături de contracte sigure care reprezintă baza plății la timp și a livrării mărfurilor la termenele stabilite. De asemenea, o preocupare permanentă a companiei Grainstore o reprezintă calitatea mărfii livrate, chiar dacă acum, pe fondul proceselor de globalizare care perturbă lanțurile globale de aprovizionare, acest lucru pare mai greu de îndeplinit.  

Grainstore a făcut pași serioși către dezvoltarea internațională, în conformitate cu obiectivele sale pe termen lung, formând echipe care lucrează activ la achiziționarea de baze de depozitare, pentru a putea aplica cât mai repede cunoștințele dobândite, în țările din jur - Grecia și România, bazîndu-se în primul rând pe  digitalizare și inovație tehnologică care este corelată cu eforturi pentru responsabilitate și îndeplinirea angajamentelor față de clienții săi, precum și cu o calitate înaltă și constantă a serviciilor oferite.

Pentru mai multe informații și înscriere la lucrările conferinței consultați aici pagina Grain Academy 2022.