Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 356.75 €/t
Porumb MATIF 341.00 €/t
Rapiță MATIF 633.00 €/t
Grâu CBOT 921.50 ¢/b
Porumb CBOT 677.50 ¢/b
Soia CBOT 1,364.75 ¢/b
Șrot de soia CBOT 403.20 $/st
Ulei de soia CBOT 65.35 ¢/lb

Grain Academy 2022 - perspective macroeconomice pentru viitor

Grain Academy 2022 - perspective macroeconomice pentru viitor Lucrările celei de a șasea ediții a Grain Academy 2022, care va avea loc la Varna, în Bulgaria, se apropie iar Echipa AgriPortal continuă să vă țină la curent cu prezentarea analiștilor de marcă care vor conferenția pentru a aduce participanților noi perspective macroeconomice pentru anul 2023 și pentru viitorul pieței cerealelor din regiunea Mării Negre și la nivel global.

Astăzi vi-l prezentăm pe Pedro H Dejneka, partener și co-fondator al MD Commodities – o firmă globală de consultanță macroeconomică și agricolă, cu birouri în Brazilia și în Statele Unite, care oferă consultanță privată unora dintre cei mai mari producători agricoli, corporații private și agenții publice din Brazilia. Clienții americani, asiatici și europeni au încredere, de asemenea, în expertiza pe care Pedro și echipa sa o dețin, în prognoza și analiza tendințelor macroeconomice și a prețurilor produselor agricole.

Pedro H Dejneka și-a crescut expertiza pe măsură ce importanța Americii Latine pentru piețele mondiale de exporturi agricole a evoluat, analizele sale fiind adesea menționate în publicații precum Bloomberg, Reuters, Valor Econômico, Financial Times etc. și este, de asemenea, analist apreciat, cu o capacitate unică de a-și comunica viziunile și de a implica cu adevărat pentru publicul de limbă engleză, portugheză și spaniolă deopotrivă. Pedro H Dejneka va vorbi la Grain Academy despre:
 
Peisaj demografic și economie alimentară în 2023: poate lumea într-adevăr să rămână fără alimente?
 

Pentru mai multe informații și înscriere la lucrările conferinței consultați aici pagina Grain Academy 2022.