Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 248.75 €/t
Porumb MATIF 219.00 €/t
Rapiță MATIF 598.25 €/t
Grâu CBOT 713.00 ¢/b
Porumb CBOT 529.50 ¢/b
Soia CBOT 1,296.00 ¢/b
Șrot de soia CBOT 340.20 $/st
Ulei de soia CBOT 56.83 ¢/lb

Grain Academy 2021 – noua realitate a pieței cerealelor

Grain Academy 2021 – noua realitate a pieței cerealelor
  • Pe 30 septembrie 2021 va avea loc la Varna, în Bulgaria, Grain Academy, cel mai important eveniment pentru regiunea Balcanilor, o conferință internațională care va arunca o privire globală asupra piețelor de cereale și semințe oleaginoase.
  • În prima secțiune a conferinței va vorbi și Todor Stoykov - Director General și Senior Trader al Vitera Bulgaria. Cariera sa în comerțul cu cereale și semințe oleaginoase a început în 2015 ca Junior Trader la Glencore Grain Bulgaria, după care a crescut rapid pentru a conduce compania, cunoscută astăzi sub numele de Vitera Bulgaria. Pe parcursul ultimilor 6 ani, Todor a îmbunătățit poziția companiei Viterra ca lider de piață în Bulgaria și a avut un rol de impact în construirea unei structuri de marketing locale eficiente.
  •  Todor Stoykov este membru al consiliului de administrație al Asociației bulgare a comercianților de cereale și furaje (BAGFT) și deține o diplomă de master în Management, organizații și guvernanță de la London School of Economics and Political Science și o diplomă de licență în Economie internațională și management de la Universitatea Bocconi, Italia. În modulul de dimineață  Todor va capta atenția participanților la Grain Academy 2021 cu o prezentare despre:    Recoltă record și volatilitate uriașă - noua realitate a pieței cerealelor.
  • Deveniți parte a celui mai așteptat eveniment al anului din regiune - Grain Academy 2021, care va avea loc la International Hotel Casino & Tower Suites 5*, Coastal Alley, 9007, Nisipurile de Aur, Varna. Pentru a vă putea înscrie la lucrările conferinței  accesați aici sau trimiteți e-mail la info@grain-academy.com.


        Grain Academy a fost fondată în 2016 ca prima conferință de acest gen din regiunea Balcanilor și se desfășoară la Varna, Bulgaria, un loc în care participanții pot audia dezbateri interesante și analize ale piețelor regionale și locale de cereale, pot purta dialoguri și pot avea întâlniri de lucru cu ceilalți participanți de pe piața cerealelor și semințe oleaginoase din Balcani și din Europa. După un an de absență, din cauza pandemiei, Grain Academy își așteaptă participanții în atmosfera confortabilă a centrului de congrese al hotelului „International” din Nisipurile de Aur.
        În fiecare an, Grain Academy este un punct de întâlnire a peste 1000 de reprezentanți ai companiilor, producătorilor și comercianților de pe piața din Balcani și de la Marea Neagră: sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, morari, procesatori, transportatori de cereale și alte asociații industriale etc. se întâlnesc la Varna pentru a audia vorbitori de prima clasă, cei mai buni experți de pe piața regională a cerealelor și semințelor oleaginoase.