Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 283.00 €/t
Porumb MATIF 242.50 €/t
Rapiță MATIF 688.00 €/t
Grâu CBOT 772.50 ¢/b
Porumb CBOT 562.75 ¢/b
Soia CBOT 1,233.75 ¢/b
Șrot de soia CBOT 317.10 $/st
Ulei de soia CBOT 59.94 ¢/lb

Grain Academy 2021, cel mai așteptat eveniment al regiunii

Grain Academy 2021, cel mai așteptat eveniment al regiunii  
  • În Bulgaria se fac ultimele pregătiri pentru a V-a ediție a Grain Academy. Echipa AgriPortal România vă recomandă să participați la acest eveniment deosebit pentru regiunea Balcanilor și a Europei de Sud-Est, și nu numai, pentru a deveni parte la la cel mai important eveniment agricol al anului. Programul conferinței se prezintă astfel:
  • Sesiunea de dimineață:
          Stefan Vogel (Rabobank)Perspectiva  globală  asupra pieței cerealelor și a semințelor oleaginoase
                  Rolul Bulgariei și al regiunii Mării Negre într-o lume a nevoilor crescânde de import
                  Todor Stoykov (Viterra, Bulgaria)Producții record și volatilitatea prețurilor - noua realitate a pieței cerealelor
  • Sesiunea de după-amiază:
                   Svitlana Synkovska (Agriss) – Semințe oleaginoase și uleiuri: exportul și producția Mării Negre în noul sezon
                   Pelin Ozer (MPM Gida)Piața turcă în 2021. Va fi anul importurilor de la Marea Neagră?
                   Cezar Gheorghe (Clubul Fermierilor Români) – Loial afacerilor agricole din 2002

    Deveniți parte a celui mai așteptat eveniment al anului din regiune - Grain Academy 2021, care va avea loc la International Hotel Casino & Tower Suites 5*, Coastal Alley, 9007, Nisipurile de Aur, Varna. Pentru a vă putea înscrie la lucrările conferinței  accesați aici sau trimiteți e-mail la info@grain-academy.com.
 
 
 
        Grain Academy a fost fondată în 2016 ca prima conferință de acest gen din regiunea Balcanilor și se desfășoară la Varna, Bulgaria, un loc în care participanții pot audia dezbateri interesante și analize ale piețelor regionale și locale de cereale, pot purta dialoguri și pot avea întâlniri de lucru cu ceilalți participanți de pe piața cerealelor și semințe oleaginoase din Balcani și din Europa. După un an de absență, din cauza pandemiei, Grain Academy își așteaptă participanții în atmosfera confortabilă a centrului de congrese al hotelului „International” din Nisipurile de Aur.
        În fiecare an, Grain Academy este un punct de întâlnire a peste 1000 de reprezentanți ai companiilor, producătorilor și comercianților de pe piața din Balcani și de la Marea Neagră: sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, morari, procesatori, transportatori de cereale și alte asociații industriale etc. se întâlnesc la Varna pentru a audia vorbitori de prima clasă, cei mai buni experți de pe piața regională a cerealelor și semințelor oleaginoase.