Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 232.50 €/t
Porumb MATIF 229.50 €/t
Rapiță MATIF 426.75 €/t
Grâu CBOT 626.25 ¢/b
Porumb CBOT 610.25 ¢/b
Soia CBOT 1,363.25 ¢/b
Șrot de soia CBOT 404.00 $/st
Ulei de soia CBOT 52.50 ¢/lb

Fii sponsor la EuroGrainHub și vei deveni parte a forumului agricol european

Fii sponsor la EuroGrainHub și vei deveni parte a forumului agricol european EuroGrainHub Exchange & Forum își propune să devină o platformă de lucru deosebită pentru a strânge laolaltă fermierii, comercianții, furnizorii de inputuri, brokerii, agronomii, reprezentanții din industria furajelor, logistică, finanțe și depozitare, toți profesioniștii din sectorul agricol - pentru a dezbate tendințele regionale și globale din acest domeniu precum și viitorul comerțului cu cereale. Nume mari de pe piața cerealelor și semințelor oleaginoase au confirmat participarea. Puteți accesa lista preliminară a participanților la acest eveniment unic pentru agricultura românească, și alăturați-vă lor pentru a vă crea noi contacte și relații de afaceri.

Precizăm că numărul de parteneri ai EuroGrainHub București 2023 crește într-un ritm incredibil!
Peste 40 de parteneri și sponsori ai evenimentului, asociații din industrie, instituții și agenți de top de pe piața cerealelor manifestă interes masiv pentru această manifestare, transformând ideea EuroGrainHub, de forum și schimb de experiență, în realitate.

Alăturați-vă sponsorilor evenimentului aici pentru a deveni parte din cel mai important forum agricol din primăvară, din Europa!

Lansarea acestei noi platforme regionale, organizată de AgriPortal Romania în colaborare cu UkrAgroConsult și AgroPortal Bulgaria, este un pas înainte pentru cei interesați să înțeleagă limitele actuale ale pieței cerealelor și semințelor oleaginoase, redirecționarea comerțului global cu cereale și stabilirea prețurilor internaționale.

Pentru a fi la curent cu multe alte informații despre eveniment vă rugăm să urmăriți ultimele actualizări prin abonare la buletinul informativ la https://eurograinevents.com/ln#newsletter.