Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

EuroGrainHub Exchange și Forum vă pune în contact cu GreenEmission

AgriPortal | 26.03.2023
257
EuroGrainHub Exchange și Forum vă pune în contact cu GreenEmission
Evenimentul EuroGrainHub Exchange & Forum din București, 26-28 aprilie 2023, organizat de AgriPortal România în colaborare cu AgroPortal Bulgaria și UkrAgroConsult, va aduce în prim plan participanților un nou workshop, în 28 aprilie, ca program paralel, unic pentru piața cerealelor și semințelor oleaginoase din România și anume Deblocarea unor noi fluxuri de venituri pentru fermieri: explorarea piețelor certificatelor de carbon cu GreenEmissions.

Workshopul susținut de Filipe Pohlmann Gonzaga, co-fondator al platformei GreenEmission va aduce informații producătorilor agricoli despre servicii financiare pentru criptomonede și va arăta cum pot aceștia să valorifice oportunitatea carbon credit. Pe fondul creșterii emisiilor globale de CO2, a crizei climatice și a creșterii în consecință a impozitării și reglementării în domeniul CO2, piața certificatelor de carbon a devenit nu numai un domeniu de investiții foarte profitabil, ci și o soluție socială și de mediu pentru agricultura durabilă.

Profitați de oportunitatea oferită de organizatorii EURO GRAIN HUB Exchange & Forum și puneți-vă la curent cu tot ce presupune GreenEmission - o platformă simplă și ușoară pentru cumpărarea și vânzarea creditelor de carbon, care adună laolaltă fermieri reali, persoane și corporații conștiente de problemele de mediu. Precizăm că participarea la acest workshop este gratuită.

Nu ratați cel mai important eveniment pentru agricultura românească, înscrieți-vă aici și alăturați-vă adevăraților agenți de pe piața cerealelor din Balcani, Europa Centrală și de Est și de la Marea Neagră.

Pentru a fi la curent cu multe alte informații despre eveniment vă rugăm să urmăriți ultimele actualizări prin abonare la buletinul informativ la https://eurograinevents.com/ln#newsletter.