Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Despre investiții rentabile în agricultură la EuroGrainHub Exchange&Forum

AgriPortal | 11.04.2023
145
Despre investiții rentabile în agricultură la EuroGrainHub Exchange&Forum
EuroGrainHub Exchange & Forum, evenimentul acestei primăveri de la București, care vă aduce în prim-plan 8 mese rotunde și 3 workshopuri, susținute de peste 35 de analiști de top de la marile companii de consultanță agricolă globale, case comerciale și asociații ale producătorilor de cereale din Europa va avea loc în perioada 27 - 28 aprilie 2023.

Astăzi vă prezentăm masa rotundă moderată de analistul Gabriel Razi de la AgroBrane, cu tema  Provocarea ROI. Investiția în agricultură sau în procesare. Cum să rămâi profitabil care va căuta răspunsuri pentru fermierii din România și din Balcani pentru a avea culturi eficiente din punctul de vedere al costurilor de producție, mai ales în contextul actual al creșterii prețurilor inputurilor agricole. Alți participanți de marcă la această dezbatere sunt:
  • Cristina Cionga | Director adjunct, Forumul APPR, România
  • Ivaylo Nenkov | Membru CA, BG Agro, Bulgaria
  • Sunchitsa Savovich | CEO, Zita Srbije, Asociația de cereale, Serbia
Nu ratați să fiți lângă cei mai importanți agenți ai momentului din sectoarele de agrobusiness, de la peste 210 de firme din 30 de țări, și alături de cei 45 de sponsori, mari companii implicate în producerea sau comercializarea de cereale.  

Pentru mai multe informații sau înscriere la eveniment accesați aici pagina oficială sau urmăriți ultimele actualizări prin abonare la buletinul informativ la https://eurograinevents.com/ln#newsletter.