Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 232.50 €/t
Porumb MATIF 229.50 €/t
Rapiță MATIF 426.75 €/t
Grâu CBOT 626.25 ¢/b
Porumb CBOT 610.25 ¢/b
Soia CBOT 1,363.25 ¢/b
Șrot de soia CBOT 404.00 $/st
Ulei de soia CBOT 52.50 ¢/lb

Descoperă unul dintre cele mai importante hub-uri de cereale din Europa

Descoperă unul dintre cele mai importante hub-uri de cereale din Europa Evenimentul EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, organizat de AgriPortal România, alături de AgroPortal Bulgaria și UkrAgroConsult, vă oferă șansa de a face o vizită în portul Constanța, ca parte a programului paralel, pentru a vedea dezvoltarea unuia dintre cele mai mari hub-uri de cereale ale Europei precum și pentru discuții cu autoritățile portuare.
 
Dezvoltarea incredibilă a infrastructurii și logisticii portului Constanța a făcut ca echipa evenimentului să organizeze o vizită de o zi în port, pe 26 aprilie, care este opțională și disponibilă doar pentru participanții la EURO GRAIN HUB Exchange & Forum deoarece, urmând procedurile de sănătate și siguranță din Portul Constanța, se oferă un număr limitat de bilete. Acestea vor fi confirmate pe baza principiului primul venit/primul servit. Dacă doriți să aflați chiar de la autoritățile portuare despre serviciile de calitate și competitive pe care portul Constanța le oferă tuturor celor care își doresc o poartă maritimă comercială spre Europa și întreaga lume, vă puteți înscrie aici pentru o călătorie de neuitat.

Precizăm că organizatorii pot anula vizita în port în orice moment în cazul în care circumstanțele se schimbă și accesul în port nu mai este posibil. Mai mult, toți participanții vor trebui să furnizeze datele complete ale cărții de identitate/pașaportului până pe 20 aprilie pentru acordarea accesului în port.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de Taxa SMART pentru înscriere la EuroGrainHub Exchange & Forum pentru a fi alături de alte 111 companii din 21 de țări care și-au confirmat deja participarea la eveniment.
 
Pentru a fi la curent cu multe alte informații despre eveniment vă rugăm să urmăriți ultimele actualizări prin abonare la buletinul informativ la https://eurograinevents.com/ln#newsletter