Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 240.00 €/t
Porumb MATIF 211.25 €/t
Rapiță MATIF 440.50 €/t
Grâu CBOT 589.00 ¢/b
Porumb CBOT 481.25 ¢/b
Soia CBOT 1,297.75 ¢/b
Șrot de soia CBOT 392.00 $/st
Ulei de soia CBOT 58.75 ¢/lb

Analistul Gabriel Razi va conferenția la Grain Academy 2022

Analistul Gabriel Razi va conferenția la Grain Academy 2022
Echipa AgriPortal vă reamintește că încă vă puteți înscrie la Grain Academy 2022, eveniment de marcă pentru piața cerealelor din Balcani, care se va desfășura pe 27 octombrie în Bulgaria, pentru a putea afla noi strategii de abordare a pieței cerealelor, într-un context global marcat de profunde tulburări geopolitice și economice.
Vă prezentăm acum alți doi analiști de marcă ai piețelor globale de cereale, care vor susține o prezentare la Grain Academy 2022:
  • Semir Ozgenturk, cu peste 20 de ani de experiență în companii multinaționale precum Danone și BASF, este în prezent trader-senior la Bunge Turcia, specializat în tranzacții la uleiuri vegetale și semințe oleaginoase, în principal cu regiunea Mării Negre. Semir Ozgenturk va conferenția la Grain Academy despre:
Complexul de semințe de floarea soarelui în Turcia versus oferta și cererea de la Marea Neagră


  • Gabriel Razi este co-fondator și analist la AgroBrane, o platformă românească de consultanță în agrobusiness, care oferă date despre piață și oportunități de afaceri, atât pentru antreprenori, cât și pentru jucătorii corporativi. Cu experiență anterioară la Ziarul Financiar, Gabriel Razi va oferi la Grain Academy 2022 o analiză amplă despre:
Piața românească de cereale în timp de război: provocări și oportunități

      
Pentru mai multe informații și înscriere la lucrările conferinței consultați aici pagina Grain Academy 2022.