Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

AgriPortal va realiza Crop Tour în perioada 29 mai - 2 iunie 2023

AgriPortal va realiza Crop Tour în perioada 29 mai - 2 iunie 2023 În perioada 29 mai - 2 iunie 2023, echipa AgriPortal România va efectua al treilea Tur Independent al Culturilor din România (Crop Tour) în scopul de explorare și evaluare a randamentelor preconizate la grâu, orz și rapiță – o inițiativă unică în România!

Echipa AgriPortal  își propune să analizeze și să stabilească starea culturilor de iarnă din România, înainte de recoltare, dezvoltarea lor fenologică, uniformitatea şi vigurozitatea plantelor precum și verificarea şi controlul semănăturilor de primăvară. Prin urmare, obiectivul  Crop Tour este de a urmări ciclul de vegetație la cereale și semințe oleaginoase și impactul condițiilor meteorologice asupra acestuia, în diferite regiuni ale României.

Rezultatul studiului se va concretiza într-un raport detaliat care va evalua randamentul culturilor și va aduce nu o estimare, ci date precise pentru producția de grâu, orz și rapiță a României în sezonul 2023/24, pe regiuni și la nivel național.

Clienții noștri cu planuri de abonament Premium și Lineup vor fi primii care vor primi gratuit Raportul Crop Tour. Clienții cu alte tipuri de abonamente (ProFarm sau Trader) și publicul larg pot avea acces la raport în urma unei plăți suplimentare de 2499 RON plus TVA.

În cazul în care sunteți interesat să includem ferma dumneavoastră în ruta Crop Tour, vă rugăm să ne contactați până pe 25 mai 2023, prin e-mail sau telefon, astfel încât să putem face planificarea traseului în timp util.

Fiți primul care află care este potențialul de producție pentru grâu, orz și rapiță în România pentru sezonul 2023/24!

Pentru contact cu echipa AgriPortal:
tel: 0711 901 993, 0711 931 704 (WhatsApp și Viber)
e-mail: office@agriportal.ro