Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

AgriPortal efectuează Crop Tour în perioada 3-7 iunie 2024

În perioada 3 - 7 iunie 2024, echipa AgriPortal România va efectua al patrulea Tur Independent al Culturilor din România

AgriPortal | 21.05.2024
385
AgriPortal efectuează Crop Tour în perioada 3-7 iunie 2024
În perioada 3 - 7 iunie 2024, echipa AgriPortal România va efectua al patrulea Tur Independent al Culturilor din România (Crop Tour) în scopul de explorare și evaluare a randamentelor preconizate la grâu, orz și rapiță – o inițiativă unică în România!

Echipa AgriPortal își propune să analizeze și să stabilească starea culturilor de iarnă din România, înainte de recoltare, dezvoltarea lor fenologică, uniformitatea şi vigurozitatea plantelor precum și verificarea şi controlul semănăturilor de primăvară. Prin urmare, obiectivul Crop Tour este de a urmări ciclul de vegetație la cereale de iarnă și la rapiță și impactul condițiilor meteorologice asupra acestuia, în diferite regiuni ale României. De asemenea, dorim să aflăm și perspectivele fermierilor despre sezonul de vegetație curent.

Rezultatul analizei din teren se va concretiza într-un raport detaliat care va evalua randamentul culturilor și va aduce nu o estimare, ci date precise pentru producția de grâu, orz și rapiță a României în sezonul 2024/25, pe regiuni și la nivel național. Precizăm că, în anii trecuți, estimările AgriPortal s-au apropiat foarte mult de evaluările oficiale, acestea fiind făcute însă mult mai târziu.

Clienții noștri cu planuri de abonament Premium și Lineup vor fi primii care vor primi gratuit Raportul Crop Tour. Clienții cu alte tipuri de abonamente (ProFarm sau Trader) și publicul larg pot avea acces la raport în urma unei plăți suplimentare de 2499 RON, plus TVA.

În cazul în care sunteți interesat să includem ferma dumneavoastră în ruta Crop Tour 2024, vă rugăm să ne contactați până pe 2 iunie 2024, prin e-mail sau telefon, astfel încât să putem face planificarea traseului în timp util.

Pentru contact cu Echipa AgriPortal:
tel: 0711 901 993, 0711 931 704
(WhatsApp și Viber)
e-mail: office@agriportal.ro
 
Fiți primul care află care este potențialul de producție
pentru grâu, orz și rapiță în România pentru sezonul 2024/25!