Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

Agricultura de precizie analizată la EuroGrainHub Exchange&Forum

AgriPortal | 17.03.2023
106
Agricultura de precizie analizată la EuroGrainHub Exchange&Forum
Evenimentul EuroGrainHub Exchange & Forum din București, 26-28 aprilie 2023, organizat de AgriPortal România în colaborare cu AgroPortal Bulgaria și UkrAgroConsult, își are setată agenda. Puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului informații despre cele 2 workshopuri educațioane și despre cele 7 mese rotunde care încearcă să dezbată și să-i familiarizeze pe participanți despre ultimele realități de pe piața cerealelor și semințelor oleaginoase precum și cu strategii de management pentru a evita riscurile economice și geopolitice.

Astăzi vă prezentăm masa rotundă cu tema Piețele de inputuri, marjele culturilor și agricultura de precizie, care va fi moderată de doamna Ofelia Nalbant, director la  Borealis LAT, iar printre participanții la dezbatere amintim pe Jean Ionescu (Corteva Agriscience), Trifon Vasilev (Ecofol), Ivo Kumanov (NIK Smart Machines) și Florin Constantin (Agxecutive), nume mari printre experții pieței regionale de cereale.

Această masă rotundă le va arăta participanților la EuroGrainHub Exchange & Forum importanța cunoșterii marjei culturilor, ca un instrument economic simplu, dar util, care, dacă este utilizat corect, poate fi de mare ajutor în gestionarea performanței financiare a culturilor, identificând ce parte a sistemului de producție a funcționat bine, ce trebuie îmbunătățit și cum puteți planifica pe viitor în vederea unei performanțe mai bune. Mai mult, vor fi evidențiate rolurile inputurilor în agricultura de precizie.

De asemenea, vă precizăm că vă puteți înscrie aici la seminarul Contracte de mărfuri și de transport maritim: evitarea riscurilor – susținut de AGA Partners, conceput ca un program paralel al evenimentului, un curs de formare de nivel intermediar, util pentru comercianții de cereale, și nu numai.

Pentru mai multe informații accesați aici pagina oficială a evenimentului sau solicitați informații la adresa de e-mail registrations@eurograinevents.com.