Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 254.00 €/t
Porumb MATIF 250.75 €/t
Rapiță MATIF 449.75 €/t
Grâu CBOT 662.00 ¢/b
Porumb CBOT 631.75 ¢/b
Soia CBOT 1,419.50 ¢/b
Șrot de soia CBOT 438.30 $/st
Ulei de soia CBOT 52.17 ¢/lb

AGA Partners susține un seminar special la EuroGrainHub Exchange&Forum

AGA Partners susține un seminar special la EuroGrainHub Exchange&Forum AGA Partners, firma de avocatură din Ucraina lider în comerțul internațional și de arbitraj (recompensată în 2021 cu titlul de Firma de avocatură a anului în practica arbitrajului), va susține un seminar special la EuroGrainHub Exchange & Forum, București, 26-28 aprilie 2023eveniment deosebit organizat de AgriPortal România în colaborare cu AgroPortal Bulgaria și UkrAgroConsult.

Seminarul este conceput de AGA Partners sub forma unui curs de o jumătate de zi care să acopere cele mai relevante aspecte legate de comercializarea mărfurilor și executarea contractelor de transport maritim în timpul conflictului de la Marea Neagră. Trei juriști specializați ai AGA Partners vor vorbi celor prezenți despre Contractele de mărfuri și de transport maritim: evitarea riscurilor. Discuțiile vor include aspectele executării contractului începând de la încheierea acestuia și până la primirea plății.

Ivan Kasynyuk, Partener la AGA Partners, este specializat în oferirea de consultanță juridică clienților din zona comerțului internațional și reprezentarea intereselor acestora în arbitrajul comercial la GAFTA, FOSFA și LMAA. Datorită cunoștințelor sale extinse despre dreptul englez și particularitățile comerțului cu mărfuri, Ivan este chemat în mod regulat ca expert în procedurile judiciare engleze și este membru fondator al Comitetului GAFTA de Comerț pentru Regiunea Mării Negre.   

Iryna Moroz, Partener la AGA Partners, este un expert recunoscut în domeniul arbitrajului internațional, al comerțului internațional și al litigiilor, cu o experiență unică în consilierea clienților cu privire la toate aspectele executării contractelor de export/import și transportul internațional de mărfuri. Expertiza vastă a Irynei în soluționarea litigiilor include arbitraje comerciale complexe la instituții de arbitraj majore (ICC, SCC, LCIA), precum și dispute comerciale și maritime la GAFTA, FOSFA, LMAA și RSA.

Pavlo Lebediev, Asociat senior la AGA Partners, este specializat în arbitraj comercial internațional, comerț internațional și litigii transfrontaliere. Expertiza sa include reprezentarea intereselor clientului în litigiile de arbitraj de mare profil la GAFTA, FOSFA și LMAA. În ultimii ani, Pavlo a consiliat clienții cu privire la peste 30 de proceduri de arbitraj și a făcut posibil ca aceștia  să recupereze cu succes pretenții în valoare de peste 30 de milioane de dolari SUA. De asemenea, se ocupă de contractele celor mai mari companii din regiunea Mării Negre.

Participarea la acest seminar special, privit ca un program paralel al EuroGrainHub Exchange & Forum, este asigurată pe baza acordului primul venit – primul servit din cauza capacității limitate a sălii și din dorința ca acest curs să atingă nivelul anticipat de performanță. De asemenea, prețul seminarului nu este inclus în prețul evenimentului EuroGrainHub Exchange & Forum și de aceea participarea la acest seminar se poate face doar prin achitarea unui cost suplimentar.

Pentru mai multe informații, consultați aici pagina oficială a evenimentului.
Pentru înscriere la acest seminar special accesați https://eurograinevents.com/event-fees | Suplimentar | Program Paralel