Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF 356.75 €/t
Porumb MATIF 341.00 €/t
Rapiță MATIF 633.00 €/t
Grâu CBOT 921.50 ¢/b
Porumb CBOT 677.50 ¢/b
Soia CBOT 1,364.75 ¢/b
Șrot de soia CBOT 403.20 $/st
Ulei de soia CBOT 65.35 ¢/lb

A șasea ediție Grain Academy - tendințe pentru piața de la Marea Neagră

A șasea ediție Grain Academy - tendințe pentru piața de la Marea Neagră        Cea de-a șasea ediție a Grain Academy va avea loc la Hotel Casino & Tower Suites, Nisipurile de Aur, Varna, Bulgaria. În acest an, la lucrările conferinței sunt așteptați analiști de marcă ai pieței de la Marea Neagră și din întreaga lume iar Echipa AgriPortal vă prezintă primii doi specialiști din Bulgaria.
       Stoyan Valev este fondatorul Companiei Grainstore. De-a lungul istoriei sale de 10 ani, Grainstore Bulgaria a devenit o companie lider pentru depozitarea și comercializarea cerealelor și a semințelor oleaginoase, precum și a produselor secundare ale acestora. și-a finalizat studiile universitare în Anglia și are o experiență de 15 ani în domeniul comerțului cu cereale, iar în ultimii ani, eforturile principale ale lui Stoyan s-au concentrat pe dezvoltarea internațională a Grainstore, cu  propriile filiale în Grecia și România. Stoyan Valev va vorbi la Grain Academy 2022 despre:
  • Noua realitate în comerțul cu cereale de la Marea Neagră și locul Bulgariei în regiune     
        Trifon Vasilev este un expert cu peste 17 ani de experiență în industria îngrășămintelor care și-a început cariera în 2005 la Haygrove Farms (Anglia) - cel mai mare producător de fructe și legume organice din Marea Britanie. În 2007, s-a stabilit în Bulgaria și în anii următori a devenit fondatorul rețelelor comerciale ale producătorilor de frunte de îngrășăminte precum Hellagrolip (Grecia) sau Nitrogenmuvek (Ungaria). În 2013, a înființat FERTILAND, și  împreună cu COMPO (Germania), a introdus pentru prima dată în Bulgaria îngrășămintele cu azot pe bază de inhibitori. Din 2018 lucrează pentru ECOFOL AD – cel mai mare producător de îngrășăminte foliare și biostimulatori din Balcani. Trifon Vasilev va vorbi la Grain Academy 2022 despre:
  • Piața actuală de îngrășăminte și tendințe de dezvoltare

       Pentru mai multe informații și înscriere la lucrările conferinței consultați aici pagina Grain Academy 2022.