Intrare Căutare Căutare

EURONEXT

Grâu MATIF ***.** €/t
Porumb MATIF ***.** €/t
Rapiță MATIF ***.** €/t
Grâu CBOT ***.** ¢/b
Porumb CBOT ***.** ¢/b
Soia CBOT ***.** ¢/b
Șrot de soia CBOT ***.** $/st
Ulei de soia CBOT ***.** ¢/lb

A 8-a ediție a Grain Academy va avea loc pe 31 octombrie

Grain Academy 2024, evenimentul lider pentru sectorul cerealelor din Bulgaria, Balcani și regiunea Mării Negre, va avea loc pe 31 octombrie 2024

AgriPortal | 05.07.2024
73
A 8-a ediție a Grain Academy va avea loc pe 31 octombrie

Grain Academy 2024 - cea mai autorizată platformă de discuții și analize, schimb de viziuni și idei strategice

Suntem deosebit de încântați să anunțăm a 8-a ediție a Grain Academy, evenimentul lider pentru sectorul cerealelor din Bulgaria, Balcani și regiunea Mării Negre, care va avea loc pe 31 octombrie 2024, în locația sa emblematică și confortabilă a Centrului de Congrese a Hotel International din stațiunea Nisipurile de Aur, de lângă Varna.

Pregătirile pentru Grain Academy 2024, la care AgriPortal România este unul din organizatorii evenimentului, sunt deja în plină desfășurare, pline de așteptări și emoții constructive.

Tema principala în jurul căreia vor naviga principalele dezbateri de la Grain Academy 2024 o reprezintă: Piețele în punctul în care cresc temerile de recesiune și așteptările pentru un nou Superciclu al mărfurilor. Creșterea eficienței lanțului de aprovizionare și practici agricole sofisticate.

Organizatorii vor să facă din a 8-a ediție a conferinței Grain Academy un eveniment memorabil și de primă clasă, la fel ca și edițiile anterioare, care s-au impus de-a lungul anilor drept cea mai autorizată platformă de discuții și analize, schimb de idei strategice și viziuni pentru fiecare sezon

Vă vom ține la curent cu cele mai recente știri despre eveniment, cu programul înscrierilor precum și cu informații despre agendă și participanți. Nu uitați să urmăriți site-ul și rețelele de socializare ale Grain Academy 2024 pentru a rămâne la curent cu cele mai importante actualizări. Iar dacă doriți să fiți un sponsor al evenimentului din 2024, nu ezitati să ne contactați la info@grain-academy.com pentru a vă promova propria afacere.